Halaman

Jumaat, 28 Jun 2013

Pakaian Pelik + Aneh

   Psst !Psst !Hee~Chiq Neyna datang lagi dengan entry yang baru and nak share dengan uols .Dalam dunia ni macam-macam ragam manusia yang kadang-kadang buat kita jelek .Contohnya dengan memilih pakaian yang kadang-kadang kelihatan seperti tarzan .Uols setuju tak ?Aha !Mungkin mereka terlalu over confident dengan pemakaian macam tuh .Sebenarnya mereka sedang mengaibkan diri mereka sendiri .Patutkah mereka berbangga padahal kelak bakal dihumban ke neraka ?Nauzubillah .Apa pun ,jom kita tengok pemakaian atau dress yang pepelik ni .Check it out !
baju pengantin agaknya lahh

pehh!memang gempak ah .nampak buruk sangat !

artis malaysia dengan gaya yang tersangatlahh pelik

baju naga ke baju anaconda ni ??

 colourful

dressing ala-ala zombie

Hahaha .funny !

kain terkoyak akibat angin ribut yang kuat

macam ni punya style pun ada ke ?

baju ni sesuai dipakai waktu hujan ke tak eh ?musykil lak

baju berdawai

baju alien ke apa ni ?

main belit-belit je kan ?

style apakah ini ?

baju ke aluminium ni ?

dah macam burung unta je Chiq Neyna tengok .lol !

Ni fesyen muslimah ke 'must musnah' ?

Kalau pakai baju kurungkan lebih nampak sopan dari pakai baju cenggini