Halaman

Isnin, 3 Jun 2013

Gambar ayat-ayat jiwang

   Hi uols !Today Chiq Neyna nak kongsi dengan uols semua gambar-gambar ayat jiwang .Uols tak tahu apa tu ayat jiwang ?Alahai~sadisnya !Ayat jiwang tuh ayat yang bermadah lahh .Tak paham jugak ?Okey-okey .Chiq Neyna terang bagi jelas lagi okey .Ayat is words atau perkatan yang telah digabungkan dengan menggunakan huruf manakala jiwang pula is kata-kata puitis yang diilhamkan secara automatik .Faham lagi tak ?Tak faham ?What the fish ?Hahaha .

   Apalah Chiq Neyna ni ,nak kongsi gambar dengan uols pun sempat lagi nonsense yang bukan-bukankan ?Sorry lahh uols .Uols sayang Chiq Neyna kan ?Hee~So ,tamo marah-marah :)
Sekarang tutup citer pasal tuh kejap ,now Chiq Neyna nak uols usya-usyalah gambar yang Chiq Neyna nak kongsi dengan uols .Mana tau kot-kot nanti uols boleh bagi ayat cenggitu kat bf/gf uols kan ?Let's check it out !

betulkan ?Memang sweet lah kalau ditakdirkan kita pun macam tuh .Bahagia je

itu lebih baik daripada mereka tahu masalah kita dalam sesebuah perhubungan

Tenkiu ,dear

Hahaha .uols setuju tak ?

huhuhu

Saya harap sangat-sangat :)

Renung-renungkanlah

Amin

Betul-betul

So sad meyhh

Saya akan tetap tunggu

sayang awak :)

:)

memang setuju sangat

i love u forever

huwaaa~

So happy 

Boleh tak ?hehehe
Please promise :')

you are always in myheart


Love

Sakitnya rasa :'(

hati-hati ye uols