Halaman

Ahad, 9 Jun 2013

Gambar yang melucukan


   Assalamualaikum and salam 1 nation Malaysia .Hari ni ,seperti kebiasaan Chiq Neyna akan sajikan untuk uols new post iaitu gambar yang akan buat uols tersenyum je memanjang selama uols berada di blog Chiq Neyna .Jangan mood-moody okey .Meh kita layan sesama picture yang Chiq Neyna nak kongsi dengan uols .Hope ,it make your day full of smile :)

Letih sangat ke cik abang ooi ?

Ni mesti terpengaruh dengan filem aksi .Hahaha

Alolo ,comelnya anak spiderman

Hahaha .Ingatkan rambut si mat negro tuh .Tipah tertipu !

Eh ,serupa lahh

Haa~Camner ni ?

pink colour .so matching ma~

Haish !Cam ni pun ada jugak ke ?

Baldi pun okey jugak apa ?

Teruk sangat ekspresi muka tu .Takut Chiq Neyna tengok

Umur bukan penghalangnya .Hahaha

Shin Chan .Cumelnyer !

Hahaha .Terbaik !

Seksinyer !

macam ni pun boleh lah buat 6pax .Hahaha

Upin dan Ipin versi manusia .So cute !


p/s :Haa..Amacam uols ?Pelbagai ragamkan gambar manusia yang Chiq Neyna share kat uols .Semuanya mencuit hati .Hahaha .Chiq Neyna pun ketawa masa tengok gambar ni .Setakat tu dululah post Chiq Neyna pada kali ni .Nanti ,kita jumpa lagi ye~Daaa