Halaman

Ahad, 2 Jun 2013

Bercinta dengan Blog vs Manusia

 
 Aik ,macam pelik jer kan entry Chiq Neyna pada kali ni .hee~Frust ke Chiq Neyna ooi ?Haha .Tak ada maknanya lahh na frust ke nak apa .Cuma rasa nak tertonggeng je ah .hahaha .Mesti pembaca tertanya-tanya kan apa lah maksud Chiq Neyna berdasarkan tajuk di atas (da macam nak buat karangan lahh pulak) .Meh sini Chiq Neyna nak tell kat uols .Cenggini citeryer ,bla`bla~bla~bla~bla~ .hukhukhuk !Pembaca faham kan ?So ,jangan tanya lagi .Hahaha (muka lapar penampar ah tuh) .

   Alahh..Janganlah marah ,nanti kena jual tahu .Hehe .Masa intro tuh ,biar lah menarik sikit ,baru hangpa semua nak baca apa yang Chiq Neyna nak pot pet kat sini .Rilex derrr...Okeylah ,biar Chiq Neyna citer kenapa ,mengapa dan apakah  Chiq Neyna buat tajuk cenggitu pada episod ni .Hee~Macam ni citernya ,Chiq Neyna rasa lebih baik bercinta dengan blog berbanding manusia (ayat frust lahh tuh) .Apa pendapat pembaca pulak ?Setuju ?Mestilahh takkan sebab pembaca dah ada couple yang pembaca sayang sampai nak termuntah kan(lawak je) ?

   Chiq Neyna rasa saper yang sependapat dengan Chiq Neyna mesti telah di'frust'kan oleh manusia-manusia yang bergelar orang(memanglah orangkan takkan alien pulak) .Kalau bercinta dengan blog ni .tak ada rasa nak kecewa or dikecewakan ?Tak gitu ?Walaupun blog ni bisu cam orang OKU ,tapi inteligent apa ?Hahaha .Kalah otak kita tahu .Memang taste Chiq Neyna lahh wa cakap lu .

   Tapi ,itulahh .Cinta dengan blog bukan boleh bawa sampai ke jinjang pelaminkan ?Giler ke apa nak kawin dengan blog(Haa..Kan dah cakap cinta dengn manusia lagi better) .Mahu pecah Book of Recorded kalau Chiq Neyna kahwin dengan blog .Haishh !Chiq Neyna masih waras lahh .Tapi kan ,Cinta dengan blog ni boleh bagi kita keseronokkan dan kepuasan dalam idop(nak jugak menang kat dia .Ameklahh..)

   Kalau pembaca nak tenangkan diri dari frust tertonggeng sebab putus cinta ,lebih baik falling in love dengan dunia maya kejap lahh .Bukan apa ,ianya baik untuk hati kita yang tengah lara dengan blogrunning(blogwalking lahh Chiq Neyna ooi) daripada fikir yang bukan-bukan .Best woo tengok blog orang yang macam-macam style gituh .Chiq Neyna like sangat-sangat .

   Mesti pembaca tertanya-tanya apalah motif Chiq neyna create post ni kan ?Macam tak ada motif je and nonsense dari perenggan awal sehinggaah perenggan terakhir .Tapi ,uols baca jugak kan ?Hahaha .Terpulanglah apa yang pembaca nak fikir .Ni kan blog Chiq Neyna ,suka limpa lahh Chiq Neyna nak create apa-apa pun .Okelahh tuh Chiq Neyna create post macam ni dari Chiq Neyna create citer pasal lintah dan orang minyak .Langsung tak ada chemistry(Habis ,yang aku create tuh ada chemistry ke ?) .Haha .Apa pun Chiq Neyna dah tak tahu nak create apa lagi .Urmm..Jumpa lagi di next episod .Hohoho :)

p/s :Bila meroyan datang ,cenggini lahh jadiknya .Hew~hew~hew .Peace yaw !