Halaman

Jumaat, 14 Jun 2013

my birthday

   Hello !Hello !Tengok tajuk kat atas tuh pun dah tahu apa yang Chiq Neyna nak post right ?Hahaha .Tapi uols ,kena tetap gak baca walaupun tak sehebat bufday uols(macam paksa je) .Tanggal 14 Jun 2013 merupakan hari kelahiran Chiq Neyna yang ke-20 .Dah tak ada lagi pangkal nombor 1 dihadapan umur Chiq Neyna .Huhuhu~ .Chiq Neyna memang rasa happy sangat sebab kengkawan Chiq Neyna tak lupa nak wish untuk Chiq Neyna terutama Mr.A serta my bff from sekolah rendah lagi iaitu Siti Khodijah .

   Apa pun Chiq Neyna happy sebab pagi kelmarin Chiq Neyna ada terjah blog Mr.A .Ternyata dia tetap ada kejutan untuk Chiq Neyna and buatkan Chiq Neyna tersenyum gembira walaupun hari ulang tahun Chiq Neyna pada kali ni terasa begitu hambar .
Tenkiu Apit :)

   Pada petang 14 Jun ,Chiq Neyna telah ajak bff Chiq Neyna keluar lepak sebab nak hilangkan rasa kecewa .Ternyata ,pengalaman hari tuh Chiq Neyna takkan lupa .Nak tahu kenapa ?Bff Chiq Neyna bagi bunga .Tapi bunga plastik jela ,sekuntum je .Dia cakap tak boleh bagi bunga ori sebab nanti layu ,kalau bagi yang plastik pun boleh layu kalau bunga tuh ada dengan Chiq Neyna .Memang biadap .Hahaha .

   Akibat daripada bunga tuh lahh ,Chiq Neyna telah mendapat suatu pengalaman yang buat Chiq Neyna malu .Sesudah kami lepak kat KFC ,kami menuju ke kedai pet shop .Kat situ ,kami usyar-usyar lahh haiwan yang comel-comel kat situ .Pas tuh ,uncle Chinese uh tegur cam ni
'Patutlahh happy ,rupanya dapat bunga' 
Uols bayangkan time tuh memang Chiq Neyna segan giler ah sebab dia ternampak bunga yang Chiq Neyna pegang .Uncle tuh siap sengeh-sengeh and buat jari 'like' lagi .Hadooi~Rasa macam nak nyorok belakang akuarium tuh je .Hahaha .

   Bff Chiq Neyna macam mana lak ?Op coz le dia buat tak tahu .Hahaha .Memang hati kering !Dia boleh lak cakap yang kami pergi kedai tuh sebab nak beli akuarium untuk rumah baru kami .Erk !Sengal punya kawan !Uncle tuh tak habih-habih sengeh kat kami .Mungkin kami ni sweet couple yang terpaling sweet abad ni .Excuse me !

   Apa pun yang terjadik pada tarikh tuh ,tak mungkin Chiq Neyna akan lupa .Tahun ni merupakan kali kedua Chiq Neyna celebrate my birthday dengan si dia budak sengal .Kenangan pada hari ni memang Chiq Neyna takkan lupa .Tenkiu dear friends :)

thanks sebab teman Chiq Neyna

Bunga yang bff Chiq Neyna bagi.Look so funny right ?Hahaha