Halaman

Sabtu, 6 Julai 2013

Akad Nikah My Brother

   Assalamualaikum and hi uols !Dah lama betul Chiq Neyna tak update apa-apa post kat blog Chiq Neyna ni .Tapi hari ni ,Chiq Neyna ada something yang Chiq Neyna memang nak share dengan uols iaitu mengenai akad nikah abang Chiq Neyna yang telah berlansung pada petang tadi .Alhamdulillah..Semuanya berjalan dengan lancar seperti yang telah dirancangkan oleh kedua-dua pihak .Chiq Neyna turut bergembira dengan kebahgiaan yang diperoleh oleh abang Chiq Neyna pada hari ni .

   Befor tuh ,Chiq Neyna ada buat status kat fb milik Chiq Neyna mengenai akad nikah tuh .Tapi ,Chiq neyna tak mention pun saper yang akad nikah tuh .So ,kononnya Chiq Neyna lahh yang telah akad nikah petang tadi .Haha .Agak funny baca komen rakan fb Chiq Neyna ni .



    Now ,Chiq Neyna nak kongsi dengan uols gambar yang sempat Chiq Neyna sempat snap peang tadi .Tak berapa clear sebab pencahayaan memainkan peranan penting dalam sesebuah photography .So ,kualitinya kurang sebab Chiq Neyna snap guna handphone je .Apa pun ,jom layan gambar di bawah .
ni time tok kadi bagi sedikit taklimat

sempat lagi snap anak sedara Chiq Neyna

masa akad nikah berlangsung

'aku terima nikahnya...'

akak ipar sedang menandatangani borang akuan

gambar tak clear sebab orang yang ambik picture uh kasik goyang phone Chiq Neyna (paling kiri-akak ipar Chiq Neyna)

pasangan merpati 2 sejoli