Halaman

Khamis, 13 Jun 2013

gambar seram

   Hai uols !Hari ni Chiq Neyna nak post kat uols entry yang agak menyeramkan lahh .I mean ,gambar hantu iaitu makhluk yang sukar ntuk kita lihat dengan mata kasar .Sesetengah daripada kita tak percaya dengan kewujudan benda ni .Tapi uols kena yakin jin dan syaitan tuh wujud sebab dari mereka ni lahh wujud benda-benda cam ni untuk sesatkan umat manusia .

   Gambar yang Chiq Neyna nak share ni mungkin ada yang betul and ada jugak yang tak .Wallahualam .Chiq Neyna pun tak dapat nak pastikan .Apa pun ,jom kita layan gambar di bawah .Kepada sesaper yang ada penyakit penakut teramat sangat dilarang tengok .Takiut nanti tak boleh nak tidur pulak .Hahaha .Kepada peminat citer seram or gambar seram ,meyh kita layan sesama .





















p/s :Agak menyeramkan right ?Chiq Neyna post entry ni pada waktu siang .Seram jugak lahh kalau nak post waktu malam .Hahaha