Halaman

Rabu, 5 Jun 2013

makanan yang pelik di dunia

   Assalamualaikum uols .Uols apa khabar hari ni ?Sihat ke ?Chiq Neyna harap uols sihat-sihat selalu and dirahmati oleh Allah .Amin~Today Chiq Neyna nak kongsi lagi dengan uols gambar-gambar makanan yang pelik di dunia ni .Memang nampak menjijikkan .Boleh termuntah kalau kita tengok real kan ?Bagi kat Chiq Neyna RM1 000 pun Chiq Neyna tak lalu nak nak menjamahnya .Bluerrkkk !Hilang selera eh .Hahaha .Kalau uols penggemar eksotik ,mungkin gambar-gambar yang Chiq Neyna nak share boleh jadik salah satu favourite uols .Apa-apa pun ,jom kita usyar sama-sama .3 ,2 1 ,mula !
urmm..nyum !nyum !

agak-agak uols ,ni apa ?ulat ke ?

sedap kalau kukus ni .hahaha

flying to mouth .hahaha

perghh !tikus panggang der

sekali tarantula dibuat bakar .da macam buat bbq je

tapak sulaiman pun jadik mangsa ?

Kepala buaya masak 3 rasa

lipas goreng kalau taruk bawang sedap ni .hahaha

pancake tikus .kalau uols penggemar pancake ,boleh lah try resipi baru lepas ni .

ong kedek !kedek !

biskut perisa terbaru

sup kelawar 

mak ai ,scorpion uh .

ulat sagu goreng .jangan lupa masukkan sedikit perencah 'cukup rasa' maggi

apa ke benda lahh ni ?

Hiasan yang sangat menarik 

Alolo~cumelnyerrr..

kepala lembu ke kepala unta ni ?uols dicide okey .

soup and sour lipas

Eii ~

Ular 

   Amacam uols ?Sedapkan semua makanan di atas tuh ?Hahaha .Jangan ada yang hilang selera makan sudah lahh ye ?See you in next post !Daaaa~