Halaman

Rabu, 28 Mei 2014

Kenangan Yang Bernilai

   Assalamualaikum .Tamat sudah penglibatan Chiq Neyna dalam produksi pementasan Vito Il Mafioso pada ketika ini .Sedih jugak lahh bila segalanya telah tamat pada 29 Mei 2014 iaitu hari terakhir pementasan projek akhir pelajar tahun 3, Sekolah Pengajian Seni ,UMS .Banyak moment dan pengajaran yang Chiq Neyna dapat bila joined ngan produksi neh .

   Walaupun pada awalnya agak berat untuk libatkan diri Chiq Neyna ,tapi pada akhirnya hati ini berat untuk melepaskan .Dah macam satu keluarga produksi neh .Kami saling tolong menolong ,susah senang bersama .Indah sangat bila terkenangkan .

   Lagi pula ,dorang tersangatlah friendly dan tak pernah membezakan umur di antara kami walaupun Chiq Neyna dan kengkawan yang lain baru di tahun 1 .Memang banyak masa dan penat lelah kami untuk produksi ini .Balik pukul 2-3 pagi setiap hari .Kalau ada masa yang free ,kami terpaksa datang untuk membantu senior .Tapi, itulah yang terindah !

   Chiq Neyna takkan lupa jasa dorang serta ikatan persahabatan yang terjalin antara kami semua .Chiq Neyna akan doakan senior major teater akan sentiasa berjaya walau di mana pun berada .Doa Chiq Neyna akan sentiasa mengiringi kalian semua .Gembira dapat mengenali insan seperti kalian .Walaupun kita takkan bersua wajah lagi untuk sem depan ,tapi facebook akan jadi penghubung antara kita .I love uols !

   Chiq Neyna nak shared sikit gambar yang sempat Chiq Neyna snap sebagai kenang-kenangan .
Bergambar di Front of House (FOH)

Set & Prop yang dihiaskan untuk FOH


With Vito aka Abe (watak utama)


penonton yang hadir



Ahli produksi yang terlibat



Bersama classmate, Faizan



set yang dikeluarkan untuk memberi ruang pementasan teater Jazzy Paper Doll


Hafizi with Abe yang sempat pose depan kamera Chiq Neyna


Round table ngan semua produksi untuk kali terakhir