Halaman

Khamis, 15 Mei 2014

Malam Karyawan Seni

   Assalamualaikum !Baru-baru neh fakulti Chiq Neyna menganjurkan program annual dinner yang diberikan nama Malam Karyawan Seni (12 Mei 2014) . Semua pelajar terlibat dari tahun satu sehinggalah tahun 3. Actually annual dinner neh adalah meraikan pelajar akhir tahun yang bakal menamatkan pelajaran mereka pada hujung bulan 6 neh. Huwaa ~Sadisnya !Tak dapat lagi story mory dengan abang & kakak senior for next sem .Dorang really friendly apatah lagi senior major teater. I love them so much !Tak pernah kedekut share ilmu kat adik-adik dorang neh haa...

   Malam Karyawan Seni or MKS neh bertempat di Restoran Nelayan .Tak jauh dari area Kota Kinabalu sangat .Tema yang diberikan untuk malam itu selebriti .So, memang ramai yang berpakaian gojes malam tuh .Piwiiit !Meh Chiq Neyna share sikit ngan korang gegambor yang sempat di snap pada malam tuh .
Classmate yang sporting a.k.a boypren ketika dalam kelas .hihihi

sahabat cool yg selalu bersama Chiq Neyna walau ke mana jua, Hafiz

Chak !Chak !Snap picture ngan Dijah

With Cik Kastri

Jejaka idaman Malaya (dari kiri Fairuz,Safee & Iqbal)

Kasik pose dulu kejap

Teruja pulak bila dapat spek sebesar alam neh .Ahaks !

Calon-calon menantu

Cari publisiti .Hiks !

Pelajar seni kreatif

Jejaka classmate Chiq Neyna yang hensem-hensem belaka

Moment dengan abang senior yang sporting dan jugak classmate. dari kiri (Abg Zul,Joe,Hafiz,
Abg Ikhwan,Abg Nazrin,Chiq Neyna,Abe Sham,Kastri & abg ??Alahh,terlupa nama .Hihi)

Selebriti UMS. Tip top okaiii

Senyum itu satu sedekah :)

Sewaktu pendaftaran .Macam-macam style

Again...

Again......

And again....


Mr.James ngan senyuman manisnya

Ketibaan pelajar tahun 3 memasuki ruang dewan .Piwittt !

Sedap kena massage En.Hafizi kita neh

Sewaktu persembahan berlangsung

Berjamilah secara berjemaah dulu .