Halaman

Khamis, 13 Februari 2014

Start Sem 2

   Assalaamualaikum !Alohaaa!Rasa sadis pulak nak balik Sabah .Terasa kejap je cuti sem yang hampir 1 bulan neh .16 Sept neh nak fly suda...Kenapa lah cepat sangat masa berlalu .Kalau boleh ,nak lelama sikit kat sini sebab terasa dekat dengan arwah ibu Chiq Neyna .Kalau di perantauan sana ,mula lahh air mata neh nak keluor sebab rindu .I wish ,I'll strong...Huhuhu .

   Actually ,ada jugak perasaan excited nak balik UMS tuhh sebab ada banyak agenda Chiq Neyna nak setlle kat sana .Hihihi~Start je sem 2 neh ,everything have planned in my mind .Yehuuu !Kalau kita neh enjoy dengan life kita kat sesuatu tempat tuhh ,kita takkan kisah kalau terpaksa berada di situ dalam jangka masa yang panjang .Macam Chiq Neyna .Hiks !

   Azam baru Chiq Neyna untuk next sem neh adalah Chiq Neyna nak bergiat aktif dalam apa-apa event and fokus study .Hoyeaaah !Hope ,Chiq Neyna mampu capai target and my life will full of happiness .In Shaa Allah .Oke lahh ,setakat tuhh dulu lahh story Chiq Neyna .Saje nak bagi da new entry kat blog neh walaupun story agak krikk krikk kan .Heee~Papai...