Halaman

Khamis, 29 Ogos 2013

Seorang Blogger Telah Meninggal Dunia

   Assalamualaikum uols .Hari nih Chiq Neyna nk share dengan uols mengenai satu story yang tak berapa best tapi bagi Chiq Neyna ia sangat menyayat hati dan mampu membuatkan Chiq Neyna tersentap sendirian .Ini cerita pasal seorang blogger yang telah meninggal dunia yang fana nih .Walaupun Chiq Neyna tak berapa kenal saper blogger tersebut ,tapi kisahnya mampu membuatkan Chiq Neyna jadik sayu .

   Chiq Neyna terbaca kisahnya di satu blog nih then Chiq Neyna buka lahh link blog yang diberi .Apa lagi ??Chiq Neyna dengan pantas click lahh link tuh and singgah kejap kat situ .Rupa-rupanya blog tersebut masih lagi aktif setelah kematian blogger tersebut pada bulan Jun 2012  .Rupa-rupanya her mom take over blog tuh .So sweet .Beruntunglahh blogger tersebut sebab walaupun dia dah tak ada tapi tetap disayangi oleh parents dia and siap terbitkan novel lagi .Awesome !

   So ,kalau uols nak kenal saper Yasmin(admin blog tersebut) ,boleh lahh order kat mommy dia .Chiq Neyna pun nak share dengan uols link blog Miss Yasmin tuh http://www.misschronicz.blogspot.com/ .Tak rugi pun singgah blog dia di samping sedekah kan lahh al-Fatihah kepada beliau semoga rohnya dicucuri rahmat .Amin....